BÁRDI AUTÓ AUTÓALKATRÉSZ ÜZLETHÁZ, Szekszárd

1 Vélemény
BÁRDI AUTÓ AUTÓALKATRÉSZ ÜZLETHÁZ
Palánki U. 5/A.
7100 Szekszárd
Tolna
Ellenőrzött adatok, Frissítve 15 nappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

szerdaSze
7:30 – 17:30
csütörtökCs
7:30 – 17:30
péntekP
7:30 – 17:30
szombatSzo
8:00 – 13:00
vasárnapVZárva
hétfőH
7:30 – 17:30
keddK**
7:30 – 17:30
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
Zárva.
Nyitásig  2 h 25 min.
2 h 25 min

Gazdasági információk

Cégnév
BÁRDI AUTÓ ZRT.

Leírás

Mobil elérhetőségünk: +36(20) 250-2819 Skype: bardiauto.szekszard
A Bárdi Autó Zrt. egy márkanév alatt az egész kelet-európai régióban fellelhető legszélesebb autóalkatrész választékot kínálja: palettáján 189 beszállító található több mint 100 ezer termékkel. Így lényegében egy forrásból elérhető a vásárlók számára a magyar utakon futó európai és japán autómárkák csaknem valamennyi alkatrésze. A Bárdi Autó Zrt. egy márkanév alatt az egész kelet-európai régióban fellelhető legszélesebb autóalkatrész választékot kínálja: palettáján 189 beszállító található több mint 100 ezer termékkel. Így lényegében egy forrásból elérhető a vásárlók számára a magyar utakon futó európai és japán autómárkák csaknem valamennyi alkatrésze.

 1. Karrier

Cégleírás
Bárdi ez a név több mint száz éve egyet jelent Magyarországon az autóalkatrész kereskedelemmel. A Bárdi-testvérek által irányított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 1997-ben alakult meg újra részvénytársasági formában, pontosan 90 évvel az első Bárdi Autó Rt. bejegyzését követően.
A Bárdi Autó Zrt. egy márkanév alatt az egész kelet-európai régióban fellelhető legszélesebb autóalkatrész választékot kínálja: palettáján 189 beszállító található több mint 100 ezer termékkel. Így lényegében egy forrásból elérhető a vásárlók számára a magyar utakon futó európai és japán autómárkák csaknem valamennyi alkatrésze.
A cég jelenleg több mint 800 főt foglalkoztat, összesen 60 saját tulajdonú üzletet működtet Magyarországon, Romániában és Szlovákiában, ingatlanjainak tárolókapacitása több mint 50 ezer négyzetméter, 280 kiszállító gépkocsiból álló flottája évente több mint 15 millió kilométert tesz meg. Viszonteladókat és magánvásárlókat egyaránt kiszolgálnak.
Kulcsszavak:
Autóalkatrész
Termékek
autóápolási cikkek, autógláz tartozékok, defektjavítók, kresz tartozékok, szerszámok
Márkanevek
fiat, ford, honda, jeep, isuzu, citroen, kia, lancia, lada, mazda, peugeot
Fizetési lehetőségek
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
BÁRDI AUTÓ AUTÓALKATRÉSZ ÜZLETHÁZ a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

elismerés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

évek ota törzs vásárló vagyok V...LÁSZLÓ irányittásaval szuper csapat dolgozik mindent ugy csinálnak mitha saját lenne a cég nagyon jó kapcsolatban vannak a vevökel értik a dolgukat a tulajdonosok is (Bárdi Isti)legyenek büszkék ezekre a fiúkra a terv megvalositásához!!!!hozzá járulnak:

Írjon véleményt a(z) BÁRDI AUTÓ AUTÓALKATRÉSZ ÜZLETHÁZ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Király Anikó
Marketing

Üzenet küldése

  Vásároljon Prémium Tagságot
  Facebook
  Twitter