NN Biztosító, Szekszárd

NN Biztosító
SZÉCHÉNYI U. 21.
7100 Szekszárd
Tolna
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 19 nappal ezelőtt

Gazdasági információk

Korábbi nevek
Ing Biztosító Zrt. - Szekszárd

Leírás

A holland székhelyű ING Csoport a világ egyik legjelentősebb biztosítási, banki, vagyonkezelői és nyugdíjszolgáltatásokat nyújtó cégcsoportja, mely több mint 50 országban szolgálja ki ügyfelei igényeit.


Cégleírás
A cégcsoporthoz tartozó Nationale-Nederlanden 1991-ben, zöldmezős beruházásként hozta létre magyar leányvállalatát. A magyarországi N-N Biztosító gondos előkészítő munka után, 1991 szeptemberében kezdte meg az értékesítést. A cég 1993 nyarán már több mint százezer szerződést kezelt, 1997-re pedig megszerezte a piacvezető pozíciót a magyar életbiztosítási piacon, melyet azóta is folyamatosan őriz.

Magán-nyugdíjpénztárunk az egyik legnagyobb nemzetközi háttérrel rendelkező magán-nyugdíjpénztár. Több mint 150 éves múltja és nemzetközi pénzügyi tapasztalata a garancia arra, hogy a rábízott nyugdíjcélú megtakarításokat a legnagyobb szakértelemmel kezeli. Az ING Nyugdíjpénztár vagyonát - így az Ön megtakarításait is - a "legszofisztikátabb befektető" címet hat alkalommal is kiérdemlő ING Befektetési Alapkezelő Zrt. szakemberei kezelik.

Az ING ügyfelei részére finanszírozást is nyújt. A hitelkeretek felállítását minden esetben hitelvizsgálat előzi meg. Ügyfélkörünk elsősorban a nemzetközi nagy és középvállalati körből valamint helyi és nemzetközi pénzintézetekből áll.

Célunk, hogy ügyfeleinket teljes körűen szolgáljuk ki, melybe a finanszírozás mellett egyéb kiegészítő szolgáltatások is tartoznak. Az ING erőssége az a nemzetközi hálózat, amelyben Közép-Kelet-Európa kiemelkedően fontos stratégiai szerepet tölt be.
Kulcsszavak:
Biztosító
NN Biztosító a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: NN Biztosító

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található NN Biztosító kirendeltségek

 1. SZEGEDI ÚT 9.
  6500  Baja
 2. RÁKÓCZI U. 5-7.
  7030  Paks
 3. SZABADSÁG U. 4-6.
  7700  Mohács
 4. HUNYADI TÉR 34/A
  7200  Dombóvár
 5. IRGALMASOK U. 5.
  7621  Pécs