Toma És Csapata, Szekszárd

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Egyszerű, archaikus hangulatú eszközökkel a régiek után. Miért ne szaladhatnánk versenyt, ha csak két lépésnyire is egy fakupáért, ügyeskednénk egymást fellökni, húznánk-tolnánk kötelet-rudat, vagy vigyáznánk futtunkban a fakanálon egyensúlyozott tojást, ha ez örömet okozott a régi korok játékos kedvű emberének is!


Cégleírás
Különféle régi "távolható" fegyverek szelídített változatait lehet próbálgatni, játékos-sportos formában: Íjazás, koronglövés íjjal, dárdavetés, távdobás, parittya, dobókereszt, fúvócső, bumeráng, hajítógép, számszeríj. Bármely korosztály választhatja meglepetés bulira vagy játékos hétvégi programként ezt a szórakozásformát. A két kalózvezér vezeti a "bandériumokat" a tettek mezejére, ahol aztán veszélyes vizeken megkezdődhet a küzdelem, vagy mesefigurák kérnek segítséget a játékban, ahol bőven akadnak furfangos-vidám feladatok. Ezek a játékok a régi idők szabadtéri és táblás szórakozásai, az ókor és a középkori Európa kedvelt vásári legénykedései, időtöltései. Távoli népek játékkincséből is gyűjtögettünk könnyed válogatással, szem előtt tartva azt a célt, hogy bármely korosztály önfeledt kikapcsolódásra leljen.
Idegen nyelvű leírás
The games are added with simple devices of archaic atmosphere. Why shouldn't we race a little for a wooden cup as an award, why shouldn't we show ourselves to be skillful in pushing over others, pulling and shoving ropes and poles or ballancing an egg on a wooden spoon while running, if these sports meant a lot of fun for the playful souls of ancient times either. Harmless variations of several "long-distance" weapons may be tried in a playful, sporty way, like archery, disc-shooting by bow, spear throwing, distance throwing, sling, cross-throwing, mouthpipe, boomerang, catapult, arblast. This form of amusement is ideal for all age-groups as a surprise at a party or as a programme on a weekend. The "gangs" are led by two pirate captains to the field of duties, where fight begins on dangerous waters, or fabulous figures ask for help during the game, which is full of smart and funny work to be done.
Kulcsszavak:
Játék
Toma És Csapata a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Toma És Csapata

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Széchenyi U.
  7101  Szekszárd
  74/312-178
 2. Mátyás Király Utca 74.
  7100  Szekszárd
  (30) 499 3679
 3. Szekszárdi U.
  7130  Tolna
  74/440-693
 4. Széchenyi Tér
  7150  Bonyhád
  74/451-107
 5. Szenes Utca 1.
  6500  Baja
 6. Lottó
  26.64 km
  Adatok
  Kossuth Lajos Utca 11.
  6500  Baja
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete